Потопете се в балансирани и изчистени вкусове, поднесени с изключителен професионализъм и приятна атмосфера в нашите ресторанти дивака, разположени в центъра на град София. На вашето внимание Ви презентираме торта "Сладка трилогия" - 150г. За предстоящи събития и мнения от наши клиенти, посетете нашата Facebook страница или овладейте глада, като поръчате сега през нашата онлайн платформа www.divaka.bg
Ресторанти Дивака
В кръчми „Дивака” хората се запознават, забавляват, женят и развеждат, кръщават децата си, празнуват рождените дни на бабите и внуците си, споделят радостта и тъгата с приятели, а понякога просто пийват по едно питие.

“Дивака” е част от живота и спомените на различни поколения.

Първата кръчма е създадена през 1995 година с идеята да събира приятели на сладки приказки и чашка. През годините се превръща във верига от ресторанти, постоянно грижещи се за доброто настроение и уюта на почитателите си. Менюто е разнообразно, а обстановката непринудена. Персоналът се съобразява с всички желания и препоръки на клиентите. “Дивака” е едно добро място за обяд или вечеря с близки и семeйство.

Кетъринг Дивака
Ако нямате време да ни посетите или да си приготвите сами храна, можете да поръчате от нашето меню по телефона. Поръчката ще бъде доставена до вашия дом или офис.

Предлагаме кетъринг с предварително одобрено от Вас меню.

Ако искате да впечатлите гостите си, без да се ангажирате лично, можем да ви помогнем с оборудване, добре обучен персонал и аранжиране на вашето парти.

Ако не разполагате с подходящо помещение, за вашето мероприятие можем да ви предложим някой от нашите салони в ресторантите.

ОБЕДНО МЕНЮ

четвъртък 28 октомври 2021

Обедно меню

Ресторант Дивака: ул. „Уилям Гладстон“ 54

Обедно меню

Ресторант Дивака: ул. „Христо Белчев“ 16

Обедно меню

Ресторант Дивака:
ул. „Уилям Гладстон“ 54

МЕНЮ

Обедно меню

Ресторант Дивака:
ул. „Христо Белчев“ 16

МЕНЮ